zuzula12

Praca kierowcy w Niemczech

Post autor: zuzula12 »

Witam wszystkich zainteresowanych tematem pracy jako kierowca C i E w Niemczech. Jeżeli jesteście osobami, które szukają pracy w tym zawodzie, to polecam Wam sprawdzić cefahrer/pl/ . Dzięki nim na pewno znajdziecie dobrze płatną pracę u jakiegoś pracodawcy.

Korzeń

Re: Praca kierowcy w Niemczech

Post autor: Korzeń »

Mnie się udało zahaczyć tutaj imex-logistics/pl/Praca.html a z tego co widze na stronie wisza świeże ogłoszenia z ofertami na kierowców C+E, C, B zarówno na kraj jak i międzynarodowe. Kierunek głównie Skandynawia. Firma wypłacalna i jak najbardziej do polecenia

Luza

Post autor: Luza »

W Polsce też są interesujące oferty pracy, tylko trzeba poszukać. Osoby, które świetnie znają język polski, na pewno zainteresuje ta opcja polecane-strony/pl/ogloszenia-praca-f14/praca-copywriter-funkymedia-lodz-t2079.html . Agencja marketingowa Funkymedia poszukuje copywritera. Praca polega na pisaniu tekstów reklamowych. Zajęcie jest kreatywne, nie ma nudy, więc warto złożyć CV.

Monika

Post autor: Monika »

A czy wiecie, czym jest świadectwo kwalifikacji zawodowej dla zawodowych kierowców? Jeśli nie, możecie o tym poczytać na stronie internetowej europim/pl/jak-zostac-kierowca-zawodowym-swiadectwo-kwalifikacji-zawodowej-kod-95/. Zostało tam między innymi wyjaśnione, jak takie świadectwo uzyskać.

bonyard

Post autor: bonyard »

Mnie raczej interesuje praca Olsztyn niż zagranicą, szkoda byłoby opuszczać rodzinę. Ale wiem, że wiele osób się decyduje i nie mam z tym problemu. Każdy wybiera swoją ścieżkę życiową

Bigi12

Post autor: Bigi12 »

Nie musisz wyjeżdżać zagranicę żeby dobrze zarobić bo są branże w kraju które zapewniają wysokie zarobki i rozwój. Odwiedź witrynę https://www.translogis.pl/pl/wrk a tam możesz podjąć pracę spedytora a myślę że i kierowca znajdzie zatrudnienie. Firma stale się rozwija i wykonuje przewozy na całym świecie.

czoko752

Post autor: czoko752 »

Praca kierowcy w tym kraju też mnie kusi, zastanawiam się czy nie pojechać. No ale Zwrot podatku z Niemiec muszę zobaczyć jak się załatwia bo to też ważne, jak się z podatku tam rozliczyć.

ODPOWIEDZ