Studio Jah Love Tattoo
witam się pięknie z Wami szukam opinii na temat warszawskiego studia Jah Love Tattoo czy ktoś z Was miał okazję już robić u nich tatuaż ? jeśli tak to bede wdzieczna za podziele się wrazeniami
Re: Studio Jah Love Tattoo
tak ja pelna profeska, zero fuszerki, tatuaże wyglądają jak ,,żywe. na duży plus sama atmosfera, która panuje w tym miejscu, luzna i przyjacielska
mam podobne odczucia w ekipie pracuje kilka osób i w sumie każda z nich specjalizuje się w czymś innym tatuaże są robione z pasją, dokładnie i co ważne dla mnie też w sterylnych warunkach wiec jest w pełni bezpiecznie
dzięki nie ukrywam, ze na takiej opinii mi zależało i to chciałam przeczytać. dzwonię zatem i się umawiam
dobra decyzja koniecznie daj nam tu znać jak już będziesz po, jestem mega ciekawa Twoich wrażeń
-
Jednak ja wybrałam 13 Tattoo Studio. Wspaniałe miejsce, tatuaże wykonywane są bardzo starannie. Dodatkowo panuje tutaj przemiła atmosfera, więc jest to także duży plus. Jestem pewna, że będziecie zadowoleni z wyboru
Ostatnio na stronie usuntattoo/com/ czytałam o zabiegu usuwania tatuażu. Mnie to zaciekawiło może ktoś też tak jak ja o tym myśli. Zobaczcie poczytajcie. Ci socjaliści mają też według mnie atrakcyjne ceny jak na takie zabiegi. Zgadzacie się? Zerknijcie.
Nie kojarzę tego miejsca, ale słyszałam, że bardzo dobre ma być studio tatuaż skytattoo.net/studio-i-salon-tatuazu-poznan/ . Kojarzycie je? Ponoć oni są zrealizować każdy projekt i do swojej pracy podchodzą z pełną precyzją, dokładnością. Także nie wiem, ale według mnie warto byłoby do nich się zgłosić.
-
Jeśli chodzi o usuwanie tatuażu to wydaje mi się, że dobrym wyborem będzie https://www.kosmetyka-dermona.pl/usuwan ... go-w-gdyni . Tutaj usługi wykonywane są bardzo fachowo i dokładnie i co ważne też koszty nie są wygórowane
Jak chodzi o mnie to przykładowo w najbliższym czasie chcę się zgłosić do firmy https://www.skytattoo.net/ - ponieważ oni oferują kompleksową obsługę i są w stanie zrealizować wszelkiego rodzaju projekty. Poza tym u nich odbywa się wszystko profesjonalnie i z zachowaniem całkowitego bezpieczeństwa.